Call center 021.9983

Un spital unde bate o inimă

La Spitalul Monza, ajutăm mereu din inimă, ori de câte ori este posibil.

Încă de la înfiinţare, echipa noastră de medici a operat pro bono peste 200 de cazuri ale unor pacienţi aflaţi în dificultate, dintre care 30% au fost adulţi și 70% copii. Pentru că sănătatea este o misiune pentru noi, ne propunem să continuăm această iniţiativă. Împreună cu dumneavoastră.

Cum?

  • O parte din costul intervenţiilor de chirurgie cardiovasculară și neurochirurgie pe care le facem la Spitalul Monza o vom folosi pentru tratarea pacienţilor cu posibilităţi materiale reduse. Cu alte cuvinte, în timp ce pacienţii noștri se fac bine, pot să ofere speranţă și altor persoane.
  • Fundaţia Policlinico di Monza va aloca fonduri anuale pentru a reda sănătatea celor care nu își permit să se trateze așa cum ar trebui și așa cum au realmente nevoie. Astfel, lucrăm împreună cu pacienţii noștri pentru a susţine cât mai multe cazuri dificile de chirurgie cardiovasculară și neurochirurgie.

Selecţia cazurilor medicale care vor beneficia de tratament și intervenţii chirurgicale pro bono va fi făcută de către o comisie specializată, formată din membri administrativi și medicali ai Spitalului Monza.

Dacă se întâmplă să fiţi chiar dumneavoastră unul dintre aceste cazuri sau dacă știţi pe cineva care ar putea beneficia de susţinerea noastră, vă rugăm să ne lăsaţi mai multe detalii la adresa de e-mail maria.holtzhauser@spitalulmonza.ro sau la numarul de telefon: 0744511861 – persoana de contact Maria Holtzhauser.