Call center 021.9983
Luni – Vineri: 08:00 – 20:00
Sâmbătă: 08:00 – 15:00

Testimoniale

""I am glad that Romanians also save patients from other countries traditionally recognized for their technical and medical equipment available. Salve magister.""
Iulian S.
"As dori sa transmit si pe aceasta cale, mii de mulţumiri, întregii echipe care s-a ocupat de tatăl meu, in perioada 31 Octombrie - 5 Noiembrie 2018, in mod special domnului Doctor Gabriel DINU si doamnei Doctor Alexandra MANOLELI. A fost singura echipa care si-a asumat intervenţia complicata si riscanta, in cauza fiind un pacient neurologic (post AVC) , plegic, afazic si cu fractura de col femural. In alte spitale a fost considerat neoperabil.
Le mulţumim pentru profesionalismul, curajul, interesul si atenţia dovedite si consideram ca ceea ce au reușit, are o valoare, nu un preţ.
Mulţumiri si felicitari pentru standardul impecabil!"
G.B.
"Am fost tratat ca la carte de personalul Spitalului și sunt pensionar, deci un om simplu. Pe viitor, dacă este necesar voi apela la Spitalul MONZA ! "
Dan I.
"Mă bucur că românii salvează și bolnavi din alte ţări de tradiţie recunoscute pentru posibilităţile tehnice și medicale. Salve magister. "
Iulian S.
"Servicii medicale excelente la preţuri accesibile. "
Rares I.
"Felicitări, sunteţi cei mai tari! Am fost consultată în spitalul Dvs. de mari specialiști care m-au echilibrat din punct de vedere al sănătăţii "
Mariana T.
"Sunteţi o echipă valoroasă, cu suflet mare și profesionalism de înalt nivel! "
Mariana A.
"La Spitalul Monza m-am operat acum 4 luni, nu am cuvinte să pot mulţumi pentru ceea ce sunt. "
Iga M.
"Felicitări tot personalului ! Adevărat, acolo întâlnești cel mai ridicat nivel de omenie și profesionalism! Tot respectul ! "
Oana I.
"Ajunsesem la 105 kilograme după trei luni de la naşterea celui de-al doilea copil. Tot ce mâncam mă îngrăşa. Sănătatea şi mai ales psihicul meu au avut mult de suferit din cauza kilogramelor. Deşi familia m-a susţinut, m-am retras din societate, nu mă mai simţeam bine în pielea mea. Si atunci, am vorbit cu Dr. Rubin Munteanu și m-am operat. După ce am slăbit, parca am întinerit, am căpătat mai multă încredere în mine şi vreau să recuperez cei 10 ani care mi-au fost umbriţi de surplusul de kilograme. "
Florina D.
"Un spital cu standarde de excelenţă datorită personalului medical, (atât medici cât și asistente medicale)."
Lidia A.
"Am întâlnit profesionalism, respect pentru pacient, atmosferă prietenoasă, cu adevărat un nou sistem de îngrijiri medicale. Mulţumim."
O. Constantin
"Toată stima pentru profesionalismul de acolo în special echipei domnului Dr. Mircea Cotul și Doamnei Dr. Antonela Mureșan"
Grigoras F.
"Copilul meu a fost la un pas de moarte... când am intrat în acest spital am intrat în rai... salvarea noastră a fost domnul doctor Mircea Cotul. Mii de mulţumiri și multă sănătate. Felicitări pentru întreaga echipă, fără cuvinte... Ar trebui să avem cât mai multe astfel de spitale și medici la fel buni. Mă înclin în faţa dvs. "
Vali A.
"Doresc să vă mulţumesc încă o dată pentru disponibilitate, amabilitate, profesionalism și puternicul sentiment de umanitate pe care Doru le-a experimentat în Spitalul Monza. Este pentru prima dată, în ultimii șase ani, când s-a simţit în siguranţă, pe mâini competente, și tratat ca persoană, și nu ca un simplu caz. Acest sentiment este de nepreţuit pentru noi și vi se datorează în exclusivitate."
Jeni G.
"Grijă, profesionalism și excelenţă sunt doar câteva dintre cuvintele care descriu modul în care am fost tratată la Spitalul Monza. Totul m-a impresionat și m-a făcut să înţeleg că întreaga activitate din cadrul spitalului este centrată pe pacient. Conceptul este modern și se simte asta. Medicii și personalul de suport sunt deosebiţi, îţi dau încredere și speranţă."
Acad. Maya Simionescu
"În pofida realităţii medicale de la noi, în Spitalul Monza am avut parte de cele mai bune îngrijiri, iar profesionalismul medicilor și al întregii echipe m-a impresionat foarte mult."
G. Budileanu
"Există normalitate în sistemul de sănătate, chiar dacă aceasta este “insulară”, iar atunci când este întâlnită, trebuie preţuită cu atât mai mult. Mulţumim Monza pentru normalitate!"
Cristian P.
"Mă bucur mult sa aud că, în România, sistemul sanitar merge un pic mai bine, chiar dacă acest lucru se întâmplă mai degrabă în privat. Când citesc articolele voastre, mă încearcă serios gândul de a mă întoarce să lucrez acasă."
Maria I.
"Nota 10 pentru profesionalism, responsabilitate și, cel mai important, omenie. Nu credeam că există asemenea medici la noi în ţară."
Costică A.
"Bravo, domnilor doctori, aţi dat o lecţie tuturor că se poate și la noi în România. Jos pălăria în faţa dumneavoastră!"
Marius H.
"Nemaipomenit, aici sunt oameni care ne fac cinste și sfinţesc locul în care se află! Respect și admiraţie!"
Nicoleta B.
"Felicitări doctorilor și personalului Spitalului Monza. Sunteţi dovada vie că se poate face performanţă și în ţara noastră. Încă mai avem speranţe pentru viitor."
Mihai C.
"Personalul medical este atât de prietenos, încât nu zici că ești internat într-un spital: pare că ești la tine acasă, înconjurat de mulţi prieteni. Nu avem cuvinte să vă mulţumim."
Ancuţa L.
"Nu m-am așteptat să găsesc în România o astfel de instituţie perfect europeană. În ceea ce mă privește, spitalul dvs. este prima recomandare pe care o voi face oricui."
Oana P.
"Toată recunoștinţa pentru acești adevăraţi profesioniști și pentru toţi cei implicaţi în realizarea acestui vast proiect. Cinste lor pentru toate realizările și proiectele în grija și sprijinul bolnavilor ce le trec pragul la nevoie."
Ovidiu H.
"Când intri în Spitalul Monza, te întrebi în ce ţară ești: Italia, Elveţia, Franţa sau America?"
Adela C.
"E încurajator să știi că ai prieteni cu minţi luminate, cu suflete bune și cu braţe destoinice, care să te ajute pe cărarile sinuoase ale vieţii."
Stela R.
"Serviciile oferite au fost deosebite. Este evident înaltul profesionalism al cadrelor medicale și maniera extrem de civilizată cu care sunt trataţi pacienţii."
Felicia R.
"Profesionalism, dăruire, seriozitate, înţelegere, totul la superlativ."
H. Adriana
"Comunicare excelentă, aplecare către pacient, act medical de excepţie, condiţii moderne, atmosferă prietenoasă... și lista poate continua. Toate acestea și multe altele se regăsesc în cadrul Spitalului Monza din București."
Maria B.
duvar kağıdı ehliyet soruları çöz