Testimoniale

"As dori sa transmit si pe aceasta cale, mii de mulțumiri, întregii echipe care s-a ocupat de tatăl meu, in perioada 31 Octombrie - 5 Noiembrie 2018, in mod special domnului Doctor Gabriel DINU si doamnei Doctor Alexandra MANOLELI. A fost singura echipa care si-a asumat intervenția complicata si riscanta, in cauza fiind un pacient neurologic (post AVC) , plegic, afazic si cu fractura de col femural. In alte spitale a fost considerat neoperabil.
Le mulțumim pentru profesionalismul, curajul, interesul si atenția dovedite si consideram ca ceea ce au reușit, are o valoare, nu un preț.
Mulțumiri si felicitari pentru standardul impecabil!"
G.B.
"Am fost tratat ca la carte de personalul Spitalului și sunt pensionar, deci un om simplu. Pe viitor, dacă este necesar voi apela la Spitalul MONZA ! "
Dan I.
"Mă bucur că românii salvează și bolnavi din alte țări de tradiție recunoscute pentru posibilitățile tehnice și medicale. Salve magister. "
Iulian S.
"Servicii medicale excelente la prețuri accesibile. "
Rares I.
"Felicitări, sunteți cei mai tari! Am fost consultată în spitalul Dvs. de mari specialiști care m-au echilibrat din punct de vedere al sănătății "
Mariana T.
"Sunteți o echipă valoroasă, cu suflet mare și profesionalism de înalt nivel! "
Mariana A.
"La Spitalul Monza m-am operat acum 4 luni, nu am cuvinte să pot mulțumi pentru ceea ce sunt. "
Iga M.
"Felicitări tot personalului ! Adevărat, acolo întâlnești cel mai ridicat nivel de omenie și profesionalism! Tot respectul ! "
Oana I.
"Ajunsesem la 105 kilograme după trei luni de la naşterea celui de-al doilea copil. Tot ce mâncam mă îngrăşa. Sănătatea şi mai ales psihicul meu au avut mult de suferit din cauza kilogramelor. Deşi familia m-a susţinut, m-am retras din societate, nu mă mai simţeam bine în pielea mea. Si atunci, am vorbit cu Dr. Rubin Munteanu și m-am operat. După ce am slăbit, parca am întinerit, am căpătat mai multă încredere în mine şi vreau să recuperez cei 10 ani care mi-au fost umbriţi de surplusul de kilograme. "
Florina D.
"Un spital cu standarde de excelență datorită personalului medical, (atât medici cât și asistente medicale)."
Lidia A.
"Am întâlnit profesionalism, respect pentru pacient, atmosferă prietenoasă, cu adevărat un nou sistem de îngrijiri medicale. Mulțumim."
O. Constantin
"Toată stima pentru profesionalismul de acolo în special echipei domnului Dr. Mircea Cotul și Doamnei Dr. Antonela Mureșan"
Grigoras F.
"Copilul meu a fost la un pas de moarte... când am intrat în acest spital am intrat în rai... salvarea noastră a fost domnul doctor Mircea Cotul. Mii de mulțumiri și multă sănătate. Felicitări pentru întreaga echipă, fără cuvinte... Ar trebui să avem cât mai multe astfel de spitale și medici la fel buni. Mă înclin în fața dvs. "
Vali A.
"Doresc să vă mulțumesc încă o dată pentru disponibilitate, amabilitate, profesionalism și puternicul sentiment de umanitate pe care Doru le-a experimentat în Spitalul Monza. Este pentru prima dată, în ultimii șase ani, când s-a simțit în siguranță, pe mâini competente, și tratat ca persoană, și nu ca un simplu caz. Acest sentiment este de neprețuit pentru noi și vi se datorează în exclusivitate."
Jeni G.
"Grijă, profesionalism și excelență sunt doar câteva dintre cuvintele care descriu modul în care am fost tratată la Spitalul Monza. Totul m-a impresionat și m-a făcut să înțeleg că întreaga activitate din cadrul spitalului este centrată pe pacient. Conceptul este modern și se simte asta. Medicii și personalul de suport sunt deosebiți, îți dau încredere și speranță."
Acad. Maya Simionescu
"În pofida realității medicale de la noi, în Spitalul Monza am avut parte de cele mai bune îngrijiri, iar profesionalismul medicilor și al întregii echipe m-a impresionat foarte mult."
G. Budileanu
"Există normalitate în sistemul de sănătate, chiar dacă aceasta este “insulară”, iar atunci când este întâlnită, trebuie prețuită cu atât mai mult. Mulțumim Monza pentru normalitate!"
Cristian P.
"Mă bucur mult sa aud că, în România, sistemul sanitar merge un pic mai bine, chiar dacă acest lucru se întâmplă mai degrabă în privat. Când citesc articolele voastre, mă încearcă serios gândul de a mă întoarce să lucrez acasă."
Maria I.
"Nota 10 pentru profesionalism, responsabilitate și, cel mai important, omenie. Nu credeam că există asemenea medici la noi în țară."
Costică A.
"Bravo, domnilor doctori, ați dat o lecție tuturor că se poate și la noi în România. Jos pălăria în fața dumneavoastră!"
Marius H.
"Nemaipomenit, aici sunt oameni care ne fac cinste și sfințesc locul în care se află! Respect și admirație!"
Nicoleta B.
"Felicitări doctorilor și personalului Spitalului Monza. Sunteți dovada vie că se poate face performanță și în țara noastră. Încă mai avem speranțe pentru viitor."
Mihai C.
"Personalul medical este atât de prietenos, încât nu zici că ești internat într-un spital: pare că ești la tine acasă, înconjurat de mulți prieteni. Nu avem cuvinte să vă mulțumim."
Ancuța L.
"Nu m-am așteptat să găsesc în România o astfel de instituție perfect europeană. În ceea ce mă privește, spitalul dvs. este prima recomandare pe care o voi face oricui."
Oana P.
"Toată recunoștința pentru acești adevărați profesioniști și pentru toți cei implicați în realizarea acestui vast proiect. Cinste lor pentru toate realizările și proiectele în grija și sprijinul bolnavilor ce le trec pragul la nevoie."
Ovidiu H.
"Când intri în Spitalul Monza, te întrebi în ce țară ești: Italia, Elveția, Franța sau America?"
Adela C.
"E încurajator să știi că ai prieteni cu minți luminate, cu suflete bune și cu brațe destoinice, care să te ajute pe cărarile sinuoase ale vieții."
Stela R.
"Serviciile oferite au fost deosebite. Este evident înaltul profesionalism al cadrelor medicale și maniera extrem de civilizată cu care sunt tratați pacienții."
Felicia R.
"Profesionalism, dăruire, seriozitate, înțelegere, totul la superlativ."
H. Adriana
"Comunicare excelentă, aplecare către pacient, act medical de excepție, condiții moderne, atmosferă prietenoasă... și lista poate continua. Toate acestea și multe altele se regăsesc în cadrul Spitalului Monza din București."
Maria B.
Prețuri intervenții