Call center 021.9983

Articole

Servicii medicale personalizate la standarde internaţionale

Susţinut de un renume câștigat în cei 30 de ani de existenţă pe piaţa medicală internaţională, dotat cu cea mai inovatoare tehnologie a momentului și centrat pe servicii medicale personalizate de înaltă calitate, Spitalul Monza și-a făcut intrarea în sistemul medical privat românesc, având alături o echipă de profesioniști devotată necesităţilor pacientului.

Spitalul Monza București oferă servicii integrate și personalizate pentru fiecare pacient în parte, rezolvând problemele de sănătate printr-un circuit medical standardizat și complet de diagnosticare, tratare și recuperare.

În cadrul politicii Spitalului Monza, calitatea prestaţiilor medicale este dată și de relaţia medic-pacient.

”Spitalul Monza București își centrează activitatea pe sănătatea pacientului. Personalul medical de înaltă competenţă profesională, precum și tehnologia ultramodernă care se regăsește în toate departamentele spitalului, asigură calitatea, precum și rapiditatea serviciilor medicale pe care le oferim pacienţilor noștri”, a declarat Massimo De Salvo, Președinte Grup ”Spitalul Monza”.

Ultraspecializat pe servicii de chirurgie cardiovasculară și ortopedie, Spitalul Monza București oferă o simbioză perfectă între dotarea la standarde internaţionale și medicii cei mai renumiţi din România în domeniul cardiologiei și ortopediei, care activează în cadrul spitalului. De asemenea, intervenţiile chirurgicale minim invazive şi invazive cardiace, vasculare, precum şi de chirurgie generală, realizate la standarde de maximă performanţă în cadrul Spitalului Monza, sunt o caracteristică de bază a spitalului.

Intervenţiile realizate sunt dintre cele mai dificile și implică o abordare integrată a patologiei fiecărui pacient în parte. Asigurăm toate serviciile medicale de care un bolnav are nevoie, cu o echipă de specialiști cu experienţă în practica medicală curentă. Echipamentul medical de ultimă generaţie de care dispune Spitalul Monza București în prezent, asigură calitatea și siguranţa actului medical la standarde internaţionale”, a declarat conf. dr. Dorin Ionescu, Director Medical Spitalul Monza.

Pentru o diagnosticare eficientă, tehnologia trebuie să fie la cel mai înalt nivel de performanţă. Departamentul Cardiovascular este dotat cu două săli performante de angiografie, săli de fizioterapie, dar şi cu un ambulator de recuperare cardiologică. Departamentul de Radiologie şi Imagistică Medicală are în componenţă aparate de tomografie computerizată şi rezonanţă magnetică, unele dintre cele mai performante existente în prezent în România.

Toate procedurile care se realizează în cadrul spitalului permit o ”scanare personalizată” a pacientului, în funcţie de profilul său patologic, pentru un diagnostic eficient.

Grupul ”Spitalul Monza” reprezintă de ani de zile, în Italia, un nume de prestigiu în domeniul serviciilor medicale private. Deţinând un lanţ de 10 spitale și policlinici de referinţă, Grupul ”Spitalul Monza” oferă pacienţilor servicii specializate și ultraspecializate pe principalele afecţiuni întâlnite în rândul populaţiei. Calitatea actului medical este dată de experienţa extrem de mare a medicilor care lucrează zi de zi în slujba pacienţilor, precum și de dotarea cu cele mai avansate echipamente medicale existente pe piaţă. Astfel, cele două componente, partea umană și tehnologia, se îmbină perfect pentru un diagnostic și tratament adecvat pentru fiecare persoană în parte.

În România, Spitalul Monza este prezent în sistemul medical privat de la sfârșitul anului 2012, dezvoltând centre de excelenţă, atât în domeniul chirurgiei cardiovasculare, cât și în domeniul ortopediei, care permit servicii integrate realizate la standarde internaţionale.

Secured By miniOrange