Promoţii

Programul de screening oncologic Woman’s Health Academy

Femeile din Romania sunt preocupate de responsabilitățile casnice și de cele de la locul de muncă, iar sănătatea lor este, de cele mai multe ori, pe ultimul loc din lista priorităților.

În Europa, implicit și în țara noastră, una din opt femei este expusă riscului de a face cancer la sân. In ceea ce priveste cancerul de col uterin, România se află, în continuare, pe primul loc în Europa în ceea ce privește incidența acestuia.

Considerând aceste statistici, Spitalul Monza lansează Woman’s Health Academy, un program de screening oncologic dedicat exclusiv femeilor.

mamografWHA

Spitalul Monza este alături de tine și ți-a pregătit „Pachetul de screening oncologic feminin”, un pachet de servicii medicale ce conține următoarele proceduri de diagnostic:

  • Consultație și control ginecologic
  • Consultație senologică
  • Mamografie/ecografie mamară
  • Ecografie transvaginală
  • Test Babeș-Papanicolau
  • Interpretare rezultate
  • ​Plan de tratament

Acum beneficiezi de un discount de 30% la pachetul de screening, la un preț de numai 690 de lei*.

Accesarea serviciilor medicale incluse în ”pachetul de screening feminin” se face cu programare prealabilă la numărul de telefon dedicat 031 225 25 00.

Coordonatorul programului Woman’s Health Academy este dr. Alina Sturdza, specializată în diagnosticarea și evaluarea patologiei tumorale în cancerul feminin. Are o vastă experiență de studiu și practică acumulată în centre de prestigiu din străinătate: studii de medicină și șase ani de specializare în radiologie oncologică la Princess Margaret Hospital, Universitatea din Toronto (Canada) și peste șapte ani de practică în cadrul AKH WIEN (Austria), unul dintre cele mai mari centre medicale universitare din Europa.

*Preț pachet screening fără discount: 990 lei.

Prețuri intervenții