Call center 021.9983

Procedură de internare în perioada regimului de urgenţă

Grupul Monza Romania a decis ca unul dintre spitalele detinute sa fie alocat testarii pacientilor in vederea internarii ulterioare intr-un spital sigur si curat.

Conform ordinelor in vigoare ale Ministerului Santatii, privind pregatirea spitalelor in contextul epidemiei cu Coronavirus Covid-19, pentru siguranta pacientilor si cadrelor noastre sanitare, se va urma fluxul mentionat mai jos:

Pacientii programati in vederea interventiilor in Spitalul Monza (sediul central din Tony Bulandra nr.27), se vor prezenta cu o zi inainte in Centrul Medical Monza (din strada  Intrarea Tudor Ștefan 38-40, Sector 1, Bucuresti)  pentru a li se efectua testul pentru noul coronavirus (Covid-19).

Recoltarile vor avea loc de luni pana vineri in cursul diminetii, cu primirea rezultatelor in aceeasi zi.

Daca rezultatele probelor sunt negative, pacientii vor fi transferati in Spitalul Monza (Strada Tony Bulandra nr.27) si internati in sectiile corespunzatoare in vederea interventiilor/procedurilor necesare.

Daca rezultatele probelor sunt pozitive, se va respecta intru totul procedura emisa de ISP de a anunta organele abilitate, respectiv DSP si 112 , de catre medicul alocat Centrului Medical Monza.

Secured By miniOrange