Stiri

Spitalul Monza a achizitionat cel de-al doilea RMN, pentru pacienti

Spitalul Monza a achiziționat cel de-al doilea aparat de rezonantă magnetică nucleară, pentru a scurta timpul de așteptare al pacienților și pentru a asigura un acces facil la examinările RMN.

Aparatul este un model de ultimă generație SIGNA Voyager 1.5Tesla XT, destinat stabilirii unui diagnostic cât mai corect pentru pacienții cu patologii din arii precum: cardiologie și aritmologie, chirurgie cardiacă, pediatrie, neurologie și neurochirurgie, oncologie,  ortopedie și traumatologie etc.

RMN-ul Signa Voyager 1.5T XT are în dotare antene dedicate pentru toate regiunile corpului uman și oferă o rezoluție sporită. Deține o suită de softuri pentru examinările dedicate aparatului osteoarticular cu secvențe speciale pentru interpretarea cartilajelor, vaselor și a celorlalte structuri.”, explică dr. Sorin Ghiea, medic primar radiologie și imagistică medicală la Spitalul Monza.

În acest moment, în Spitalul Monza, sunt efectuate examene radio-imagistice de înaltă performanță, la standarde mondiale, realizate de către medici supraspecializați în diverse domenii.

Investigațiile de radiologie și imagistică medicală disponibile pentru pacienți sunt: tomografia computerizată (CT), rezonanța magnetică (RMN), radiologia digitală, mamografia, radiografia dentară panoramică (ortopantomogramă).

Programare online

Nume:*

Prenume:*

Data nasterii:*

Email:*

Telefon:*

Serviciu solicitat:

Prelucrarea Datelor Personale*:

Cititi prelucrarea datelor cu caracter personal

Share:
Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Prețuri intervenții