Stiri

Campania „Nicio zi fără joacă” – Ediţia EKG-uri şi fursecuri

În luna iunie, copiii sub 12 ani au parte de electrocardiograme gratuite. Centrele de Excelență Ares și Spitalul Monza îi invită pe cei mici, împreună cu părinții, la “EKG-uri și fursecuri”, o campanie de depistare a bolilor de inimă, în rândul copiilor.
campanie 1 iunie
Medicii noștri vor oferi consultații gratuite și vor interpreta electrocardiogramele micilor pacienți. Noi îi așteptăm cu fursecuri bio și cu multe creioane de colorat, dar și cu alte surprize, pe care le iau acasă.

Programeaza-ti juniorul la consultatie!

Evenimentul face parte din programul “Nicio zi fără joacă”, început de Centrele Ares, în 2015. Până acum, aproape 200 de copii au beneficiat de electrocardiograme gratuite.

Campania “EKG-uri și fursecuri” se desfășoară pe întreaga perioadă a lunii iunie, în cabinetele Centrelor de Excelență Ares și ale Spitalului Monza, din strada Tony Bulandra nr.27, sector 2, București. Consultațiile au loc în baza programărilor, la numărul de telefon 031 9300.
În fiecare an, în România, se nasc în jur de 1200 de copii cu malformații cardiace congenitale. Sunt operați mai puțin de 500. Restul fie așteaptă o soluție și ajung târziu la specialiști , fie își pierd viața.

Share:
Share on Facebook
Facebook
Share on Google+
Google+
Tweet about this on Twitter
Twitter
Share on LinkedIn
Linkedin
Prețuri intervenții