Call center 021.9983

Program L-V:8-20 / S:8-15

Dr. Sergiu Stoica

Dr. Sergiu Stoica

Medic Primar Neurochirurgie
Șef Secţie Neurochirurgie

Dr. Sergiu Stoica, membru fondator BRAIN Institute din cadrul Spitalului Monza, coordonează direct echipa de neurochirurgie și supraveghează întreaga activitate medicală a institutului.

Dr. Sergiu Stoica are o experienţă de studiu și practică în domeniul neurochirurgiei vasculare și tumorale acumulată în centre universitare renumite din Franţa (Universitatea Henri Poincare din Nancy) și Canada (Spitalul Universitar Notre Dame din Montreal). Sub îndrumarea unui renumit neurochirurg, Dr. Michel Bojanowski de la Spitalul Universitar din Montreal, Dr. Sergiu Stoica s-a ocupat, timp de trei ani, doar de chirurgia anevrismelor, a malformaţiilor arteriovenoase și a tumorilor cerebrale profunde.

Întors în România, Dr. Sergiu Stoica a pus bazele și a coordonat departamentele de neurochirurgie de la Spitalul M.S. Curie, și apoi de la Spitalul Euroclinic. În anul 2013, acesta a primit Premiul „De profesie medic în România”, la Gala Medica 2013. Printre performanţele profesionale, experienţa sa include tumori de la baza craniului (craniofaringiom), adenoame hipofizare, neurinoame acustice, meningioame,  anevrisme și malformaţii vasculare.

 

Echipa medicală

Dr. Mihai Adrian Cristescu
Medic Primar
Neurochirurgie
Vezi profilul complet
Dr. Alexandru Thiery
Medic Primar
Ortopedie Pediatrică
Vezi profilul complet