Call center 021.9983

Dr. Floricel Cristea

Dr. Floricel Cristea

Medic Primar Neurologie

Dr. Floricel Cristea este Medic Asociat la BRAIN Institute, centrul de neurochirurgie dezvoltat în parteneriat cu Spitalul Monza.

Dr. Cristea este medic primar neurolog în cadrul Ambulatoriului Spitalului Universitar de Urgenţă Militar Central „Dr. Carol Davila”. De-a lungul timpului, Dr. Floricel Cristea a lucrat alături de Acad. prof. dr. Constantin Popa, șef departament neurologie în cadrul Institutului Naţional de Neurologie și Boli Neurovasculare (INNBN); prof. univ. dr. Dumitru Constantin-Dulcan, medic neurolog și psihiatru, autor al cărţii „Inteligenţa materiei”; prof. dr. Ovidiu Băjenaru, șef de secţie neurologie la Spitalul Universitar de Urgenţă București; conf. dr. Sorin Tuţă, medic primar neurologie la Institutul de boli cerebrovasculare (IBCV) „Prof. dr. Vlad Voiculescu”; și conf. dr. Bogdan Popescu, șef de secţie neurologie la Spitalul Clinic Colentina.

Dr. Floricel Cristea a lucrat în instituţii precum Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central „Dr. Carol Davila” între 2009-2014, Centrul Medical de Diagnostic și Tratament al Armatei „Acad. dr. Ștefan Milcu” (sub jurisdicţia Ministerului Apărării Naţionale) între 2008-2009, și Ambulatorul Centrului Medical de Diagnostic și Tratament al Ministerului Justiţiei în perioada 2007-2008.

Absolvent al UMF Târgu Mureș, dr. Floricel Cristea a obţinut calificarea de medic rezident și pe cea de medic specialist în neurologie de la UMF „Carol Davila” (București), apoi pe cea de medic primar de la UMF „Iuliu Haţieganu” (Cluj-Napoca).

 

Echipa medicală

Dr. Mihai Adrian Cristescu
Medic Primar
Neurochirurgie
Vezi profilul complet
Dr. Alexandru Thiery
Medic Primar
Ortopedie Pediatrică
Vezi profilul complet