Prof. Dr. Elvira Bratila

medic-abstract

Medic primar obstetrica-ginecologie

Prof. Dr. Elvira Brătilă este medic primar obstetrică–ginecologie, șef de Disciplina Obstetrică Ginecologie UMF „Carol Davila” în cadrul Spitalului clinic de Obstetrică Ginecologie “Prof. Dr. Panait Sârbu”. În urma cursurilor și examenelor susținute a obținut competențele în: chirurgie robotica, ultrasonografie ginecologică și obstetricală, laparoscopie ginecologică, colposcopie, infertilitate și reproducere umană, management spitalicesc, oncologie ginecologică și medicină materno fetală.
Fiind primul chirurg ginecolog care a introdus in România chirurgia robotică Da Vinci de sferă urogenitală, activitatea profesională a Prof. Dr. Elvira Brătilă cuprinde preocupări în domeniul chirurgiei minim invasive – chirurgie robotică, chirurgia vaginală clasică și laparoscopică-uroginecologiei și oncologiei ginecologice. În domeniul chirurgiei minim invazive are o vasta experientă în practicarea operațiilor conservatoare pentru cancer de col- trachelectomie radicală cu limfadenectomie pelvică, realizând în premieră în Romania aceasta interventie pe cale total laparoscopică. Dezvoltarea abilitaților chirurgicale a fost cultivată permanent prin absolvirea a peste 42 cursuri naționale și internaționale în domeniul chirurgiei minim invazive, uroginecologiei si oncologiei ginecologice.

Cunoștintele acumulate precum și experiența clinică au permis dnei Prof. Dr. Elvira Brătilă să abordeze prin procedee minim invazive (vaginale sau laparoscopice) întreaga patologie benignă ginecologică precum și patologia malignă- cancerul de col uterin sau cancerul de endometru. Experienta de peste 10 ani în domeniul uroginecologiei se reflectă în folosirea celor mai noi procedee terapeutice în tratamentul incontinenței urinare și a prolapsului utero-vaginal.

 

Prețuri intervenții