Call center 021.9983

Dr. Cristian Surcel

Dr. Cristian Surcel

Medic primar urologie, Doctor în Ştiinţe medicale

Experienţa profesională a doctorului Cristian Surcel include o bogată activitate de asistenţă medicală și chirurgie urologică numărând peste 10.000 de intervenţii robotice, deschise și endoscopice. Printre domeniile în care este specializat se numără oncologia urologică, uroginecologia, chirurgia reconstructivă, endourologia joasă și înaltă, urologia generală, ecografia generală.

Dr. Cristian Surcel a coordonat și a participat la peste 20 de proiecte de cercetare la nivel naţional și internaţional. Este asistent universitar la Catedra de Chirurgie Urologică a Institutului Clinic de Uronefrologie și Transplant Renal Fundeni, UMF „Carol Davila”, are un MBA în Management Medical și Sănătate Publică și deţine titlul de „Doctor în Știinţe Medicale”. De asemenea, a susţinut peste 150 de conferinţe naţionale și internaţionale.

A urmat peste 50 de cursuri de perfecţionare, programe de pregătire profesională și supraspecializari în ţări precum: America, Belgia, Franţa, Spania, Italia, Suedia, Austria, Elvetia, Anglia și Germania. În ceea ce privește activitatea știintifică, dr. Surcel este autorul și co-autorul a peste 250 de lucrări știinţifice și articole publicate în reviste de specialitate și prezentate în congrese naţionale și internaţionale, este autor a 9 monografii și 18 capitole de carte publicate la nivel naţional și internaţional. De asemenea, este autor de cursuri de pregătire medicală la nivel naţional și internaţional pentru urologi tineri, medici de familie, farmaciști și asistenţi medicali.

A susţinut peste 100 de conferinţe naţionale și internaţionale în cadrul unor manifestări știintifice prestigioase precum Congresul European de Urologie (EAU), Congresul American de Urologie (AUA), Congresul Societăţii Internaţionale de Urologie(SIU), Congresul Societăţii Europene de Urologie Oncologică (ESOU) și Congresul De Oncologie Urologică Multidisciplinară (EMUC).
A obţinut 8 premii şi distincţii naţionale şi internaţionale, totodată titlul de Cel mai bun reviewer pentru reviste internaţionale prestigioase-distinctie primită atât în anul 2011, cât și în anul 2015 din partea Johns Hopkins University & Engineering and Urologic Society. A fost denumit autorul celui mai bun abstract prezentat în sesiunea cancerului de prostată la Congresul European de Urologie . Este de asemeni reviewer pentru European Urology Focus și European Journal Of Urology (factor de impact 14) – al Asociaţiei Europene de Urologie, Journal of Urology – al Asociaţiei Americane de Urologie și International Journal of Urology al Asociaţiei Japoneze de Urologie.

Este membru al Asociaţiei Române de Urologie (ARU), al Societăţii Române a Rezidenţilor în Urologie (SRRU), al Societăţii Române de Endourologie, precum și în cadrul unor asociaţii și organizaţii internaţionale, al Grupului European de lucru pentru cancerul de prostată – EAU-YAU, al Board-ului de Planificare si Strategie al Asociaţiei Europene de Urologie, European Association of Urology (EAU), European Society Residents in Urology (ESRU), European Board of Urology (EBU), Societatea Europeană de Urologie Oncologică, și vicepreședinte al International Young Urologists Association Board.
Mai multe detalii despre dr. Cristian Surcel pe www.cristiansurcel.ro

 

Echipa medicală

image
Dr. Cristian Surcel
Şef de secţie
Urologie
Vezi profilul complet
image
Dr Cristian Mirvald
Medic primar
Urologie
Vezi profilul complet
image
Dr. Victor Mihai
Medic specialist
Urologie
Vezi profilul complet
image
Dr. Salam Najjar
Medic specialist
Urologie
Vezi profilul complet