Dr. Cristian Surcel

Dr. Cristian Surcel

Medic primar urologie, Doctor în Ştiinţe medicale

Experienţa profesională a doctorului Cristian Surcel include o bogată activitate de asistenţă medicală și chirurgie urologică numărând peste 10.000 de intervenţii robotice, deschise și endoscopice. Printre domeniile în care este specializat se numără oncologia urologică, uroginecologia, chirurgia reconstructivă, endourologia joasă și înaltă, urologia generală, ecografia generală.

Dr. Cristian Surcel a coordonat și a participat la peste 20 de proiecte de cercetare la nivel naţional și internaţional. Este asistent universitar la Catedra de Chirurgie Urologică a Institutului Clinic de Uronefrologie și Transplant Renal Fundeni, UMF „Carol Davila”, are un MBA în Management Medical și Sănătate Publică și deţine titlul de „Doctor în Știinţe Medicale”. De asemenea, a susținut peste 150 de conferințe naționale și internaționale.

A urmat peste 50 de cursuri de perfecţionare, programe de pregătire profesională și supraspecializari în ţări precum: America, Belgia, Franţa, Spania, Italia, Suedia, Austria, Elvetia, Anglia și Germania. În ceea ce privește activitatea știintifică, dr. Surcel este autorul și co-autorul a peste 250 de lucrări știinţifice și articole publicate în reviste de specialitate și prezentate în congrese naţionale și internaţionale, este autor a 9 monografii și 18 capitole de carte publicate la nivel naţional și internaţional. De asemenea, este autor de cursuri de pregătire medicală la nivel naţional și internaţional pentru urologi tineri, medici de familie, farmaciști și asistenți medicali.

A susținut peste 100 de conferințe naționale și internaționale în cadrul unor manifestări știintifice prestigioase precum Congresul European de Urologie (EAU), Congresul American de Urologie (AUA), Congresul Societății Internaționale de Urologie(SIU), Congresul Societății Europene de Urologie Oncologică (ESOU) și Congresul De Oncologie Urologică Multidisciplinară (EMUC).
A obținut 8 premii şi distincţii naţionale şi internaţionale, totodată titlul de Cel mai bun reviewer pentru reviste internaționale prestigioase-distinctie primită atât în anul 2011, cât și în anul 2015 din partea Johns Hopkins University & Engineering and Urologic Society. A fost denumit autorul celui mai bun abstract prezentat în sesiunea cancerului de prostată la Congresul European de Urologie . Este de asemeni reviewer pentru European Urology Focus și European Journal Of Urology (factor de impact 14) – al Asociației Europene de Urologie, Journal of Urology – al Asociației Americane de Urologie și International Journal of Urology al Asociației Japoneze de Urologie.

Este membru al Asociației Române de Urologie (ARU), al Societății Române a Rezidenților în Urologie (SRRU), al Societății Române de Endourologie, precum și în cadrul unor asociații și organizații internaționale, al Grupului European de lucru pentru cancerul de prostată – EAU-YAU, al Board-ului de Planificare si Strategie al Asociației Europene de Urologie, European Association of Urology (EAU), European Society Residents in Urology (ESRU), European Board of Urology (EBU), Societatea Europeană de Urologie Oncologică, și vicepreședinte al International Young Urologists Association Board.
Mai multe detalii despre dr. Cristian Surcel pe www.cristiansurcel.ro

 

Echipa medicală

Dr. Cristian Surcel
Şef de secţie
Urologie
Vezi profilul complet
Dr. Razvan Mulţescu
Medic primar
Urologie
Vezi profilul complet
Dr Cristian Mirvald
Medic primar
Urologie
Vezi profilul complet
Dr. Victor Mihai
Medic specialist
Urologie
Vezi profilul complet
Dr. Salam Najjar
Medic specialist
Urologie
Vezi profilul complet
Prețuri intervenții