Dr. Călin Popa

Dr. Calin Popa

Medic primar chirurgie cardiovasculară

Cu o experiență profesională și de studiu acumulată atât în centre universitare din România, cât și din străinătate (Olanda, Polonia și Franța), Sl. dr. Călin Popa are o cazuistică operatorie de peste 7.000 de intervenții cardiovasculare.

Dr. Călin Popa este șef de secție Chirurgie vasculară la Cardiac Center din cadrul Spitalului Monza, începând cu anul 2012. Anterior, a profesat în spitale precum Spitalul Clinic Fundeni din București (1987-1990), Spitalul Județean Cluj-Napoca (1990-1991), Institutul inimii „Niculae Stancioiu” din Cluj-Napoca (1991-2000) și Clinicco din Brașov (2000-2010). De asemenea, dr. Popa s-a format profesional în Franța, la Hopital Luis Pradel din Lyon (1990-1993) și la Spitalul Universitar din Reims (2001-2002), și a urmat cursuri internaționale de specialitate în Amsterdam, Cracovia și Paris.

Doctor în știinte medicale din anul 2004, Dr. Popa este, de asemenea, cadru didactic (din 1991) și Șef lucrări (din 2008) în cadrul Universității de Medicină și Farmacie din Cluj-Napoca.

Este membru al asociațiilor profesionale de profil: membru al The New York Academy of Medicine, al Societății Române de Chirurgie Cardiovasculară, al Societății Române de Chirurgie Vasculară și al Societății Europeane de Chirurgie Cardio-toracică.

 

Echipa medicală

Dr. Stanislav Rurac
Medic primar
Chirurgie cardiovasculară
Vezi profilul complet
Dr. Călin Popa
Medic primar Chirurgie cardiovasculară
Șef secție Chirurgie vasculară
Vezi profilul complet
Dr. Bogdan Vintilă
Medic specialist
Chirurgie vasculara
Vezi profilul complet
Prof Dr. Paolo Zanetti
Medic primar
Chirurgie vasculara
Vezi profilul complet
Prețuri intervenții