Call center 021.9983

Dr. Andrei Spătariu

Dr.-Andrei-Spatariu

Medic Specialist Neurochirurgie

Dr. Andrei Spătariu s-a alăturat echipei de chirurgie robotică a BRAIN Institute în cadrul Spitalului Monza. Realizează în fiecare an peste 300 de intervenții pentru afecțiuni ale coloanei vertebrale. Dintre acestea mai bine de 100 de intervenții sunt făcute în echipe pluridisciplinare pentru patologii complexe. În funcție de afecțiunea pacientului, intervențiile pot fi realizate minim invaziv sau pot fi complexe, asistate de robot. Scopul final îl reprezintă recuperarea cât mai rapidă a pacientului.

Dr. Andrei Spătariu este supraspecializat în ”Terapia durerii” și tratamentele cu infiltratii epidurale sub ghidaj radiologic, blocuri nervoase și articulare. Aceste tratamente pot fi realizate atât în ambulator, cât și cu internare. De asemenea, medicul Andrei Spătariu face și intervenții pentru: patologie degenerativă (hernia de disc, stenoze de canal vertebral, spondilolistezis), patologie traumatică (fracturi vertebrale), patologie tumorală (tumori vertebrale ale măduvei și ale nervilor spinali), patologie infecțioasă spinală (osteodiscită).

Dr. Andrei Spătariu este în proces de acreditare în cadrul Societății Europene pentru intervenții complexe de chirurgie spinală și de obținere a Diplomei Europene de Chirurgie Spinală. A absolvit în 2009 cursurile Facultății de Medicină din cadrul Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie ”George Emil Palade” din Târgu Mureș și a fost medic rezident în cadrul Spitalului Bagdasar Arseni. Și-a completat formarea cu stagii de pregătire în centre din Statele Unite ale Americii și China. Este medic specialist neurochirurg din anul 2017.

 

Echipa medicală

Dr. Mihai Adrian Cristescu
Medic Primar
Neurochirurgie
Vezi profilul complet
Dr. Sergiu Stoica
Medic Primar
Neurochirurgie
Șef Secţie
Neurochirurgie
Vezi profilul complet
Dr. Anca Vișan
Medic Primar
Neuro-anestezie
Șef Secţie
Neuro-anestezie
Vezi profilul complet