Info pacienţi

Apartenența la un grup internațional

Apartenența la un grup internațional reprezintă accesul Spitalului Monza la peste 20 de ani de expertiză și inovație în domeniul medical, oferirea unor servicii medicale la standarde de calitate europene, precum și formarea profesională continuă a personalului medical în centre medicale internaționale de prestigiu. În plus, colaborarea permanentă între medicii grupului face posibilă realizarea anumitor intervenții cu grad mare de dificultate sau în premieră pentru România.

Specialiști aproape de oameni

În Spitalul Monza, pacienții se bucură de toată atenția din partea unor doctori cu reputație în medicina românească. În oricare dintre centrele specializate ale acestui spital (Cardiac Center, Cardiopediatric Center, BRAIN Institute și Cardiostructural Clinic) medicii sunt dedicați nu doar profesiei, ci mai ales oamenilor de care au grijă.

Experiența și competența specialiștilor din cadrul Spitalului Monza sunt obținute atât prin stagii de practică în mari centre universitare din țară și din străinătate, cât și prin cazuistica complexă cu care s-au confruntat.

Îngrijire multidisciplinară complexă

Spitalul Monza acoperă toată aria de specialități necesare tratării pacientului, oferind atât servicii de diagnostic și tratament, precum și de recuperare medicală. Scopul acestui tip de îngrijire medicală este recuperarea rapidă a pacientului, care se poate reintegra astfel în viața de familie și își poate relua, în condiții normale, activitățile de zi cu zi.

Tehnologie performantă

Competența specialiștilor noștri este susținută de cea mai avansată tehnologie existentă pe piață. Spitalul Monza este dotat cu aparatură produsă de lideri mondiali în tehnologie medicală. Echipamente de ultimă generație sunt folosite în radiologie, cardiologie, neurologie, ecografie, monitorizare, anestezie și terapie intensiva (ATI).

Asistență integrată de specialitate

Colaborarea strânsă dintre specialiști și serviciul integrat de asistență medicală permit optimizarea utilizării resurselor tehnologice și profesionale ale spitalului, cu obiectivul de a reduce riscul clinic al pacientului și de a îmbunătăți prestația medicală.

Implicare socială

Prin formarea profesională la nivel de excelență și crearea unor condiții de muncă ce încurajează performanța în propria țară, Spitalul Monza contribuie la atragerea specialiștilor de elită în sistemul medical românesc, precum și la reducerea migrației profesioniștilor și a pacienților.

Profitul obținut de Spitalul Monza este reinvestit pe teritoriul României. Acesta este folosit la îmbunătățirea practicii medicale (tehnologie și formare profesională) și, prin intermediul Fundației Monza, pentru a oferi servicii medicale în beneficiul persoanelor aflate în dificultate.

Prețuri intervenții