Call center 021.9983
Luni – Vineri: 08:00 – 20:00
Sâmbătă: 08:00 – 15:00

De ce să alegi Spitalul Monza?

Apartenenţa la un grup internaţional

Apartenenţa la un grup internaţional reprezintă accesul Spitalului Monza la peste 20 de ani de expertiză și inovaţie în domeniul medical, oferirea unor servicii medicale la standarde de calitate europene, precum și formarea profesională continuă a personalului medical în centre medicale internaţionale de prestigiu. În plus, colaborarea permanentă între medicii grupului face posibilă realizarea anumitor intervenţii cu grad mare de dificultate sau în premieră pentru România.

Specialiști aproape de oameni

În Spitalul Monza, pacienţii se bucură de toată atenţia din partea unor doctori cu reputaţie în medicina românească. În oricare dintre centrele specializate ale acestui spital (Cardiac Center, Cardiopediatric Center, BRAIN Institute și Cardiostructural Clinic) medicii sunt dedicaţi nu doar profesiei, ci mai ales oamenilor de care au grijă.

Experienţa și competenţa specialiștilor din cadrul Spitalului Monza sunt obţinute atât prin stagii de practică în mari centre universitare din ţară și din străinătate, cât și prin cazuistica complexă cu care s-au confruntat.

Îngrijire multidisciplinară complexă

Spitalul Monza acoperă toată aria de specialităţi necesare tratării pacientului, oferind atât servicii de diagnostic și tratament, precum și de recuperare medicală. Scopul acestui tip de îngrijire medicală este recuperarea rapidă a pacientului, care se poate reintegra astfel în viaţa de familie și își poate relua, în condiţii normale, activităţile de zi cu zi.

Tehnologie performantă

Competenţa specialiștilor noștri este susţinută de cea mai avansată tehnologie existentă pe piaţă. Spitalul Monza este dotat cu aparatură produsă de lideri mondiali în tehnologie medicală. Echipamente de ultimă generaţie sunt folosite în radiologie, cardiologie, neurologie, ecografie, monitorizare, anestezie și terapie intensiva (ATI).

Asistenţă integrată de specialitate

Colaborarea strânsă dintre specialiști și serviciul integrat de asistenţă medicală permit optimizarea utilizării resurselor tehnologice și profesionale ale spitalului, cu obiectivul de a reduce riscul clinic al pacientului și de a îmbunătăţi prestaţia medicală.

Implicare socială

Prin formarea profesională la nivel de excelenţă și crearea unor condiţii de muncă ce încurajează performanţa în propria ţară, Spitalul Monza contribuie la atragerea specialiștilor de elită în sistemul medical românesc, precum și la reducerea migraţiei profesioniștilor și a pacienţilor.

Profitul obţinut de Spitalul Monza este reinvestit pe teritoriul României. Acesta este folosit la îmbunătăţirea practicii medicale (tehnologie și formare profesională) și, prin intermediul Fundaţiei Monza, pentru a oferi servicii medicale în beneficiul persoanelor aflate în dificultate.