Despre noi

“Policlinico di Monza” este un grup medical privat din Italia care a dezvoltat din 1993 până în prezent zece spitale specializate în efectuarea de intervenții chirurgicale complexe și în asigurarea de servicii medicale integrate de înaltă performanță.

Spitalul Monza din București a fost gândit ca proiect medical în centrul preocupărilor căruia se află pacientul și nevoile acestuia. Pornind de la această viziune, Spitalul Monza a creat un ambient familial, sigur și confortabil pentru pacienți, și un mediu de lucru multidisciplinar, formativ și profesionist pentru personalul medical.

Apartenența la un grup internațional înseamnă accesul Spitalului Monza la peste 20 de ani de expertiză și inovație în domeniul medical, oferirea unor servicii medicale la standarde de calitate europene, precum și formarea profesională continuă a personalului în Italia.

Printre valorile împărtășite de personalul medical și administrativ al grupului se numără atenția față de pacient, pasiunea pentru propria profesie și calitatea serviciilor oferite.

Nume, Prenume:*

Email:*

Telefon:*

Încarcă CV:

Mesaj:

 

Prețuri intervenții