Call center 021.9983
Luni – Vineri: 08:00 – 20:00
Sâmbătă: 08:00 – 15:00

Grupul Monza România

Grupul Monza RomaniaGrupul Monza România este parte a “Policlinico di Monza”, un grup medical privat din Italia care a dezvoltat din 1993 până în prezent zece spitale specializate în efectuarea de intervenţii chirurgicale complexe și în asigurarea de servicii medicale integrate de înaltă performanţă, în Italia. Prima investiţie a “Policlinico di Monza”, a avut loc în 2012, când a fost ridicat Spitalul Monza, cel mai mare spital de chirurgie cardiovasculară și cardiologie intervenţională din ţară, astăzi un centru specializat în chirurgia de nișă și de înaltă performanţă, fie că vorbim despre cardiologie, neurochirurgie, ortopedie, ginecologie, urologie sau chirurgie generală. Între timp, lucrurile au evoluat și Grupul Monza România înseamnă astăzi, pe lângă Spitalul Monza: : Spitalul Monza, Centrul Medical Monza, Centrele Monza-Ares, Clinicile Ritmico, Monza Metropolitan Hospital, Spitalul Monza-Ares.

-lista tuturor spitalelor şi centrelor din România, pe care le deţine Grupul: Spitalul MonzaCentrul Medical MonzaCentrele Monza-AresClinicile Ritmico, Monza Metropolitan Hospital, Spitalul Monza-Ares

Spitalul Monza este cel mai mare spital de chirurgie cardiovasculară și cardiologie intervenţională din ţară, astăzi un centru specializat în chirurgia de nișă și de înaltă performanţă, fie că vorbim despre cardiologie, neurochirurgie, ortopedie, ginecologie, urologie sau chirurgie generală.

Centrul Medical Monza. În aprilie 2018 a luat naștere Centrul Medical Monza. Astfel a luat naștere Centrul Medical Monza. În cadrul Centrului nostru, pacienţii au acces la servicii medicale de diagnosticare și tratament la cele mai înalte standarde, în cadrul tuturor specialităţilor de care ne ocupăm (chirurgie generală, chirurgie plastică, ortopedie, cardiologie, chirurgie spinală, ORL, dermatologie).

Monza Metropolitan Hospital, al treilea spital al Grupului Monza deschis in Romania in Martie 2019, este specializat în efectuarea de intervenţii chirurgicale complexe și în asigurarea de servicii medicale integrate de înaltă performanţă.

Centrele Monza-Ares. Având la bază parteneriatul strategic dintre Spitalul Monza și Centrele de Excelenţă ARES, reţeaua centrelor Monza – Ares din ţară reprezintă la ora actuală, alături de Cardiac Center din cadrul Spitalului Monza, cel mai performant centru de diagnostic și tratament al bolilor cardiovasculare din România.

Clinicile RITMICO. La Clinicile RITMICO pot fi diagnosticate toate tipurile de cardiopatii, de la aritmii până la malformaţii cardiace congenitale. Axate pe investigaţii și diagnostic, clinicile RITMICO oferă tratament și monitorizare pentru toate afecţiunile din spectrul cardiovascular și complicaţiile acestora, care nu necesită proceduri intervenţionale sau tratament chirurgical. Totodată, clinicile RITMICO sunt în strânsă colaborare cu centrele Monza-ARES, Centrele de Excelenţă ARES și Spitalul Monza, pentru a referi pacienţii către cea mai potrivită soluţie de tratament, în funcţie de patologia diagnosticată.