Call center 021.9983

Despre noi

“Policlinico di Monza” este un grup medical privat din Italia care a dezvoltat din 1993 până în prezent zece spitale specializate în efectuarea de intervenţii chirurgicale complexe și în asigurarea de servicii medicale integrate de înaltă performanţă.

Spitalul Monza din București a fost gândit ca proiect medical în centrul preocupărilor căruia se află pacientul și nevoile acestuia. Pornind de la această viziune, Spitalul Monza a creat un ambient familial, sigur și confortabil pentru pacienţi, și un mediu de lucru multidisciplinar, formativ și profesionist pentru personalul medical.

Apartenenţa la un grup internaţional înseamnă accesul Spitalului Monza la peste 20 de ani de expertiză și inovaţie în domeniul medical, oferirea unor servicii medicale la standarde de calitate europene, precum și formarea profesională continuă a personalului în Italia.

Printre valorile împărtășite de personalul medical și administrativ al grupului se numără atenţia faţă de pacient, pasiunea pentru propria profesie și calitatea serviciilor oferite.

Nume, Prenume:*

Email:*

Telefon:*

Încarcă CV:

Mesaj: