Articole

Chirurgia anevrismelor toraco-abdominale, realizată cu succes la Spitalul Monza

Unul din cele mai importante programe dezvoltate de catre Spitalul Monza este cel dedicat chirurgiei deschise a anevrismelor toraco-abdominale, intervenții extrem de dificile, realizate in România doar in Spitalul Monza.

Pentru a perfecționa abordarea medicală a acestor cazuri complexe, o echipa anestezico-chirurgicală, formată din Dr. Călin Popa, Dr. Flaviu Șteiu, Dr. Carmen Șteiu și Dr. Bogdan Vintilă, a fost prezenta, pentru al doilea an consecutiv, la Houston, in cel mai mare centru medical din lume.

In cadrul spitalului Memorial Hermann, echipa medicala a asistat la mai multe intervenții de chirurgie aortică efectuate de catre echipa Prof. Dr. Hazim Safi, unul dintre pionierii chirurgiei anevrismelor aortice, recunoscut ca una dintre cele mai mari autorități mondiale in domeniu.

In urma acestor vizite, tehnicile și protocoalele Spitalului Monza au fost aliniate cu cele aplicate de către echipa Prof. Dr. Hazim Safi, asigurând astfel cel mai înalt standard în îngrijirea pacientilor cu anevrisme toraco-abdominale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Prețuri intervenții