Neuroradiologie intervențională

Dr. Dana Iancu completează cunoștințele neurochirurgicale ale echipei BRAIN Institute, centrul specializat în afecțiunile creierului dezvoltat în parteneriat cu Spitalul Monza. Dr. Iancu are o experiență de peste 12 ani în domeniu, experiență acumulată în departamentele de neuroradiologie diagnostică și intervențională ale unor centre universitare de prestigiu din Canada și Franța. De asemenea, dr. Dana Iancu este implicată în activitatea didactică, fiind profesor asistent de radiologie la Universitatea din Ottawa și director al programului „Interventional Neuroradiology Fellowship” în cadrul aceleiași instituții.

Activitatea secției de Neuroradiologie intervențională cuprinde diagnosticul și tratamentul endovascular al malformațiilor vasculare cerebrale și spinale. De cele mai multe ori, Neuroradiologia intervențională este o alternativă la chirurgia tradițională. Intervențiile cerebrale sau spinale prin interiorul vaselor de sânge au avantajul de a fi minim-invazive: pacientul își poate relua activitatea în aproximativ patru zile de la intervenție.

Fiind un domeniu la intersecția mai multor specialități, echipele sunt formate din radiologi, neurochirurgi și neurologi. Această complementaritate este benefică atât pentru medici, cât și pentru pacienți.

BRAIN Institute este singurul centru de neurochirurgie modernă din România care reunește specialiști din toate domeniile necesare neuroradiologiei intervenționale: dr. Dana Iancu, radiologie; dr. Sergiu Stoica și dr. Mihai Crăciun, neurochirurgie; dr. Floricel Cristea, dr. Adella Sîrbu și Dr. Ioana Mîndruță, neurologie.

Anevrismul cerebral

Malformațiile arterio-venoase (MAV)

Fistulele arterio-venoase cerebrale

 

 

Dotarea tehnologică

doater-tehnica

  • Ge Healthcare Angiograf Innova iQ 3100
  • Ge Healthcare Angiograf Innova iQ 2100
  • Poligraf Combolab 64 canale
  • Poligraf Combolab 32 canale
  • Ecocardiograf MAC 1600
  • Defibrilator Responder 2000
Prețuri intervenții