Urologie

Activitatea în cadrul secției de urologie constă în diagnosticarea și tratamentul afecțiunilor sistemului reno-urinar masculin și feminin (rinichi, uretere, vezică urinară, uretră) și al sistemului reproductiv masculin (testicule, epididim, vas deferent, vezicule seminale, prostată și penis).

Rolul specialistului urolog este investigarea incontinenței urinare, a disfuncțiilor sexuale și a infertilității masculine. Abordarea medicală a unor afecțiuni urologice, precum infecțiile urinare, este combinată cu corecția chirugicală a anomaliilor congenitale sau a unor cancere în sfera genito-urinară.

Tractul urinar și reproductiv sunt strâns legate și, de foarte multe ori, bolile unui sistem vor afecta sistemul complementar. Tulburările genito-urinare reprezintă domeniul patologiei cu care se ocupă urologia, atât din punct de vedere medical (ca de exemplu în cazul infecțiilor urinare, hiperplaziei benigne de prostată și tratamentului conservator al acestora), cât și cura chirurgicală a unor afecțiuni (precum tumorile maligne renale, vezicale și prostatice, litiaza renală sau vezicală, malformații congenitale, traumatisme reno-urinare și incontinența de efort).

În departamentul de Urologie al Spitalului Monza sunt tratate toate patologiile urologice (maligne și benigne), andrologice și uro-genitale prin tehnici minim invazive laparoscopice sau endoscopice și prin tehnici chirurgicale clasice.

Dr. Cristian Surcel

 

 

 

Echipa medicală

Dr. Cristian Surcel
Şef de secţie
Urologie
Vezi profilul complet
Dr. Razvan Mulţescu
Medic primar
Urologie
Vezi profilul complet
Dr Cristian Mirvald
Medic primar
Urologie
Vezi profilul complet
Dr. Victor Mihai
Medic specialist
Urologie
Vezi profilul complet
Dr. Salam Najjar
Medic specialist
Urologie
Vezi profilul complet
Prețuri intervenții