Call center 021.9983

Bari Clinic

Descrierea generală a centrului

Bari Clinic este centrul de excelenţă din cadrul Spitalului Monza care se ocupă cu tratamentul chirurgical al obezităţii.
Echipa medicală este coordonată de Dr. Rubin Munteanu, chirurg cu mare experienţă și dedicat tratamentului obezităţi, care de-a lungul anilor a ajutat mii de oameni să slăbească și să-și redobândească sănătatea.
Chirurgia bariatrică este reprezentată de totalitatea procedeelor chirurgicale care au ca scop scăderea ponderală și se adresează persoanelor care suferă de obezitate. O dată cu scăderea ponderală, se îmbunătăţește semnificativ starea de sănătate, calitatea vieţii și crește încrederea în forţele proprii.
Intervenţia echipei noastre medicale continuă și după operaţie și vă vom fi alături până când o să ajungeţi la greutatea optimă și vă veţi obișnui cu un comportament alimentar sănătos.

Cine poate fi candidat pentru o operaţie bariatrică?

Sunteţi candidat pentru operaţia bariatrică dacă aveţi un exces ponderal mare, dacă nu aţi putut atinge și menţine o greutate normală prin repetate încercări de dietă și exerciţii fizice, dar mai cu seamă dacă obezitatea dumneavoastră se asociază cu probleme medicale de tipul diabetului zaharat de tip 2, hipertensiune arterială, apnee în somn, infertilitate sau alte boli care se asociază cu obezitatea.
Cei care doresc să recurgă la chirurgia obezităţii e bine însă să știe că, făcând acest pas, se angajează să adopte un mod de viaţă sănătos și să-și modifice comportamentul alimentar.

Tratamentul chirurgical al obezităţii

Echipa medicală

Dr. Rubin Munteanu
Medic primar
Chirurgie generala
Vezi profilul complet
Dr. Lidia Rapeanu
Medic specialist
Chirurgie Generala
Vezi profilul complet
Dr. Anca Ichiman
Medic specialist
Chirurgie Generala
Vezi profilul complet
Dr. Raluca Oprea
Medic primar medicina interna
Specialist gastroenterologie
Vezi profilul complet
Dr. Gabriela Elisabeta Zugravu
Medic primar
ATI
Vezi profilul complet