Descrierea generală a centrului

Bari Clinic este centrul de excelență din cadrul Spitalului Monza care se ocupă cu tratamentul chirurgical al obezității.
Echipa medicală este coordonată de Dr. Rubin Munteanu, chirurg cu mare experiență și dedicat tratamentului obezități, care de-a lungul anilor a ajutat mii de oameni să slăbească și să-și redobândească sănătatea.
Chirurgia bariatrică este reprezentată de totalitatea procedeelor chirurgicale care au ca scop scăderea ponderală și se adresează persoanelor care suferă de obezitate. O dată cu scăderea ponderală, se îmbunătățește semnificativ starea de sănătate, calitatea vieții și crește încrederea în forțele proprii.
Intervenția echipei noastre medicale continuă și după operație și vă vom fi alături până când o să ajungeți la greutatea optimă și vă veți obișnui cu un comportament alimentar sănătos.

Cine poate fi candidat pentru o operație bariatrică?

Sunteți candidat pentru operația bariatrică dacă aveți un exces ponderal mare, dacă nu ați putut atinge și menține o greutate normală prin repetate încercări de dietă și exerciții fizice, dar mai cu seamă dacă obezitatea dumneavoastră se asociază cu probleme medicale de tipul diabetului zaharat de tip 2, hipertensiune arterială, apnee în somn, infertilitate sau alte boli care se asociază cu obezitatea.
Cei care doresc să recurgă la chirurgia obezității e bine însă să știe că, făcând acest pas, se angajează să adopte un mod de viață sănătos și să-și modifice comportamentul alimentar.

Tratamentul chirurgical al obezității

Echipa medicală

Dr. Rubin Munteanu
Medic primar
Chirurgie generala
Vezi profilul complet
Dr. Lidia Rapeanu
Medic specialist
Chirurgie Generala
Vezi profilul complet
Dr. Anca Ichiman
Medic specialist
Chirurgie Generala
Vezi profilul complet
Dr. Raluca Oprea
Medic primar medicina interna
Specialist gastroenterologie
Vezi profilul complet
Dr. Gabriela Elisabeta Zugravu
Medic primar
ATI
Vezi profilul complet
Prețuri intervenții