Call center 021.9983

Articole

Având în vedere necesitatea limitării răspândirii COVID-19, vă informăm că spitalul va facilita pacienților și aparținătorilor o zonă exterioară de triaj

 

Din partea conducerii Grupului Monza,

 

Având în vedere necesitatea limitării răspândirii COVID-19, vă informăm că spitalul va facilita pacienților și aparținătorilor o zonă exterioară de triaj. 

 

Astfel, orice persoană care dorește să aibă acces în spital va fi îndrumată să treacă obligatoriu prin triaj, moment în care i se va lua temperatura, va fi înregistrat și va completa chestionarul de evaluare a riscului de infectare cu noul coronavirus.

 

Este important de menționat faptul că orice persoană care trece prin triaj și prezintă simptomatologie specifică precum febră, tuse și respirație greoaie, va fi izolat, urmând să fie raportat telefonic imediat către DSP zonal și ambulanța 112.

 

Niciun pacient nu va trece de triaj dacă nu întrunește următoarele condiții: acesta trebuie să fie afebril și să completeze chestionarul indicat.

 

Măsurile de față au fost adoptate pentru a vă oferi siguranță, având în vedere că sănătatea este o prioritate și o misiune pentru fiecare dintre noi.

 

Vă mulțumim pentru înțelegere și timpul acordat,

 

Conducerea Grupului Monza

 

Lasă un răspuns

Secured By miniOrange