Call center 021.9983
Luni – Vineri: 08:00 – 20:00
Sâmbătă: 08:00 – 15:00

8icon Oftalmologie

8icon Oftalmologie este un centru de excelență din cadrul Spitalului Monza, dedicat diagnosticului și tratamentului afecțiunilor oftalmologice la adulți și copii.

Dotat cu echipamente și tehnologie de ultimă generație, centrul oferă o gamă largă de servicii medicale oftalmologice, de la consultații la examene amănunțite și tratamente complexe.

O echipă medicală experimentată, formată din medici oftalmologi cu o vastă experiență și mii de consultații efectuate, vă stă la dispoziție pentru a vă oferi îngrijirea de cea mai bună calitate.

8icon Oftalmologie se adresează atât pacienților cu afecțiuni oftalmologice generale, cât și celor care au nevoie de consult oftalmologic pre-operator pentru diverse intervenții chirurgicale.

 

Investigații oftalmologice

Sindrom de ochi uscat: Evaluare computerizată film lacrimal al suprafeței lacrimale – diagnosticarea sindromului de ochi uscat și determinarea severității afecțiunii.
Ecografii oculare – diagnostic și monitorizare tumori, hemoragii vitreene, decolare de retina, leziuni secundare unor traumatisme oculare
Măsurarea presiunii intraoculare – în vederea diagnosticării apariției glaucomului, o afecțiune care poate duce la pierderea vederii dacă nu este tratată.
Test Schirmer – Măsurarea cantității de lacrimi produsă de ochi într-o anumită perioadă de timp.
Gonioscopie – evaluarea funcționalității corecte a unghiul de drenaj al ochiului, recomandat persoanelor cu risc crescut de glaucom.
Examen fund de ochi – diagnosticare unei varietăți de afecțiuni oculare, inclusiv diabet zaharat, hipertensiune arterială și boli maculare.
Tomografie în coerență optică (OCT) – utilizată pentru a diagnostica o varietate de afecțiuni oculare, inclusiv glaucom, maculopatie diabetică și degenerescență maculară legată de vârstă.
Diagnosticare glaucom
Diagnosticare degenerescență maculara (retinopatie diabetică) – poate stabili tipul de degenerescență maculară (uscată sau umedă) și severitatea acesteia.
Consult Ortokeratologie – corectarea temporară a vederii prin purtarea unor lentile speciale doar pe timpul nopții.

Pentru mai multe detalii despre investigații, afecțiuni si tratamente efectuate de către echipa 8icon Oftalmologie vizitați pagina www.8icon.ro
Programările la consultații se pot face la numărul de telefon 0721 049 049, de luni până vineri între 9:00-19:00 sau completând formularul de mai jos:

Echipa medicală

Dr. Alina Ciocâlteu
Medic Primar
Oftalmologie
Vezi profilul complet
Dr. Irina Velcea
Medic Primar
Oftalmologie
Vezi profilul complet
Dr. Loredana Stănese
Medic Primar
Oftalmologie
Vezi profilul complet