Call center 021.9983

Articole

20% discount la intervenţiile de chirurgie cardiovasculară robotică

Echipa medicală chirurgicală a Spitalului Monza aduce în premieră în România, dar și în Sud Estul Europei chirurgia cardiovasculară robotică. Dr. Theodor Cebotaru, împreună cu echipa sa a efectuat primele intervenţii de chirurgie cadiacă cu ajutorul celui mai performant robot chirurgical – Da Vinci Xi.

Îmbunătăţirea instrumentarului chirurgical, a tehnicii de perfuzie cardiacă și a sistemului de vizualizare intra-operatorie au înlesnit progresul chirurgiei minim invazive. Astfel, aceasta a devenit noul standard al centrelor chirurgicale la nivel mondial.

Avantajul major al chirurgiei robotice o reprezintă precizia cu care poate face intervenţia. Robotul Da Vinci Xi îi poate reda în timp real imagini 3D de înaltă rezoluţie, și se pot executa mișcări la 360 de grade printr-un orificiu de câţiva centimetri. La acestea se adaugă siguranţa, precizia şi posibilitatea măririi unor imagini de până la 20-30 de ori, atunci când este necesar. Acest tip de intervenţii se fac în numai 7 centre din Europa Occidentală.

Pentru pacient, avantajul major al chirugiei robotice o reprezintă recuperarea mult mai rapidă. Inciziile mici prin care se efectuează intervenţia determină o traumă minimă astfel încât pacientul nu resimte durere post operator şi se recuperează mult mai rapid.

Află mai multe informaţii din partea reprezentanţilor noştri completând formularul de contact de mai jos şi beneficiază acum de discountul de 20% la intervenţiile de chirurgie cardiovasculară cu ajutorul celui mai performant instrument chirurgical – robotul Da Vinci Xi.

De asemenea, puteţi contacta un reprezentant la nr. de telefon: 0757 222 228.