Call center 021.9983

Articole

Comunicat de presa 14.07.2020

Ca urmare a mai multor articole apărute în presă, potrivit cărora o persoană publică este internată în stare gravă în secţia de terapie intensivă a Spitalului Monza din cauza complicaţiilor suferite în urma infectării cu virusul SARS-COV-2 și pentru o corectă informare, Grupul Monza face următoarele precizări:

Grupul Monza deţine în București trei spitale. Singurul spital în care au fost internaţi pacienţi diagnosticaţi cu COVID-19 a fost  Monza Metropolitan Hospital.

Spunem a fost, pentru că, de luni, 6 iulie, Monza Metropolitan Hospital și-a închis activitatea pentru tratamentul pacienţilor cu Covid-19. Se va relua activitatea normală, pentru pacienţii non Covid,  luni, 20 iulie.

De la începutul pandemiei, Monza Metropolitan Hospital a fost pus la dispoziţia autorităţilor și a tratat peste 200 de pacienţi infectaţi cu COVID -19 din toată ţara.

Toţi pacienţii au beneficiat de tratamente adecvate și au fost foarte mulţumiţi. În toată această perioadă s-a înregistrat un singur deces la un pacient cu multiple comorbidităţi.

De asemenea, de la începutul pandemiei celelalte două spitale ale Grupului Monza, respectiv Spitalul Monza și Centrul Medical Monza, și-au desfășurat activitatea medicală conform reglementărilor în vigoare și au tratat pacienţi cu patologii non-Covid. Adresabilitatea spitalului este crescută și ne preocupăm să avem cât mai mulţi pacienţi mulţumiţi.

Asigurăm toţi pacienţii Grupului Monza de întreaga noastră preocupare și responsabilitate privind sănătatea lor și de cele mai bune servicii medicale.

Vă reamintim că Grupul Monza oferă servicii medicale la standarde de excelenţă și în condiţii de maximă siguranţă atât epidemiologică cât și din toate punctele de vedere, pentru specialităţile: cardiologie, cardiologie intervenţională, chirurgie cardiovasculară, oncologie, neurologie, neurochirurgie, urologie, ginecologie, ortopedie, chirurgie generală, chirurgie bariatrică, chirurgie oncologică, chirurgie plastică, endocrinologie, chirurgie endrocrinologică, flebologie, fertilizare in vitro, gastroenterologie, hematologie, reabilitare medicală, oftalmologie, medicină internă, pneumologie, diabetologie, radiologie și imagistică medicală, laborator de analize, stomatologie și implantologie.

Lasă un răspuns

Secured By miniOrange